Gin + Bar

Home / Gin + Bar

Gin + Bar

A cosy, social space to entertain friends, fondly nicknamed ‘The happiest little gin palace’.

Originally designed as a conservatory, Tone’s gin bar is constructed out of recycled building materials, doors, and salvaged wood. Carefully positioned in his verdant garden with a beautiful view across to his home, the bar is a space where friends come together.

The gin bar houses Tone's fantastical mix of furniture from his travels around the world. The antique wrought iron circular mirror is from Wauhaus, the antique arched windows are from the Railway House, and the island counter is from Block and Chisel. The carved wooden table is from Amatuli, and the marble top from Delos. The surrounding black cane café chairs are from Pezula. The black beaded chandeliers are from Weylandts, and the hanging streetlights are from good old Checkers.